7  συμβουλές για fitness κορμί.

7 συμβουλές για fitness κορμί.

Σας δίνουμε τις 7 καλύτερες συμβουλές για να γίνεται μια υγιής γυναίκα με ένα δυνατό σώμα και έτσι να έχετε την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

Το πιο σημαντικό, όπως θα διαβάσετε, είναι η συγκέντρωση και πόσο εστιασμένη είστε, σε αυτό που κάνετε.

Να έχετε ένα πρόγραμμα, το οποίο να σας ταιριάζει. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και εννοείτε διαφέρουν και οι ανάγκες της. Προσοχή λοιπόν σε θέματα γυναικολογικού τύπου αλλά και εγχειρήσεις του παρελθόντος. Το πρόγραμμα το κάνουμε για να προφυλάξουμε την υγεία μας και μετά να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας. Στον γυμναστής σας λοιπόν να αναφέρετε ότι δεν θέλετε να πονάτε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Να θέσετε πολύ ρεαλιστικούς στόχους. Τι σημασία αν ξεκινήσατε γυμναστική και οτιδήποτε σχετίζετε με το fitness, αν πιστεύετε ότι μέσα σε ένα μήνα θα γίνεται Εva Mendez; Το πρόγραμμα έχει αυτό το σκοπό, να μας κάνει να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα σιγά σιγά και με τρόπο. Έτσι τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα και χωρίς μυοσκελετικά προβλήματα. Λοιπόν, γράψτε κάπου, τον στόχο, που έχετε και τον χρονικό περιθώριο, μέχρι να τον πραγματοποιήσετε.

Να κάνετε ασκήσεις, που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένους μύς. Παράδειγμα, δεν θα δουλέψετε τους δελτοειδείς και να λέτε ότι δουλεύετε στήθος. Μάθετε από τον προπονητή σας, τι και πώς των ασκήσεων. Πρόγραμμα με πολλές ασκήσεις και άρσεις ελευθέρων βαρών είναι ότι καλύτερο για εσάς.

Συστηματικότητα πάνω στις ασκήσεις. Οι μύες πρέπει να δουλεύουν με μέθοδο και αποτελεσματικότητα και να υπάρχει μια προοδευτικότητα από μέρα σε μέρα. Αν τα σετ είναι ίδια κάθε φορά, τότε προκαλούν κακό, παρά καλό. Να κάνετε καταγραφή των ασκήσεων και των επαναλήψεων που έχετε κάνει και να βλέπετε την πρόοδο, γενικά.

Αποδώστε σε σετ των 10 επαναλήψεων. Πρέπει κάθε επανάληψη να γίνεται αργά γιατί εκεί είναι το όφελος, που έχει ένας μυς.

Να είστε ελαστικοί και να επιλέγεται την ποικιλία στις ασκήσεις. Κάνοντας αυτό απλά θα σας είναι πιο ευχάριστη η προπόνηση σας και έτσι θα έχετε ενθουσιασμό και αποτέλεσμα.

Να έχετε κίνητρο. Για να κρατήσετε τα επίπεδα ενέργειας υψηλά και να έχετε προπονήσεις με όφελος θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο των κινήσεων. Όταν θα έχετε τον έλεγχο θα μπορείτε να κάνετε πράγματα, που σας ωφελούν.

Εννοείτε, ότι τα προγράμματα δεν είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Σύμφωνα με τα παραπάνω, σας συμβουλεύουμε να εξατομικεύσετε την προσπάθεια σας. Μόνο έτσι θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

http://www.beu.com.cy

  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Comments are closed.