Διατηρείται όμορφο το κορμί σας ενω εργάζεστε

Διατηρείται όμορφο το κορμί σας ενω εργάζεστε

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αθλητισμός είναι μια πολύ υγιής διαδικασία και με πολλά οφέλη. Πολλές φορές γίνεται δύσκολο, λόγω του περιορισμένου χρόνου. Οι πολλαπλές ασχολίες των γυναικών του σήμερα, είναι η αιτία και πρέπει να προβλεφθεί, οποιαδήποτε ενέργεια.

Δεν πρέπει όμως να τα παρατήσουμε και να φύγουμε από τον ωφέλιμο δρόμο της άσκησης. Μπορείτε όμως στο γραφείο να κάνετε ασκήσεις και έτσι να έχετε την τόνωση, που χρειάζεστε.

Στην εργασία:
Κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας χρησιμοποιείστε τις σκάλες και ξεχάστε το ασανσέρ. Όποια και αν είναι δουλειά σας, είτε είναι καθήμενες στον υπολογιστή ή να στέκεστε όρθιες, μπορείτε να κάνετε ασκήσεις για γλουτούς και κοιλιακούς.

Αν κάθεστε σε ένα τραπέζι τοποθετείστε τις γροθιές σας, πανω του και πιέστε την επιφάνεια, συγκεντρώνοντας όλες δύναμη στο πίσω μέρος των χεριών. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις γροθιές σας κάτω από το τραπέζι και ωθείστε προς τα πάνω. Συγκεντρώστε όλη σας τη δύναμη στο μπροστινό μέρος των βραχιόνων και κρατήστε αυτή τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά χαλαρώστε.

Εκεί που κάθεστε μπορείτε να τεντώσετε το πόδι σας και να το ταλαντώσετε 10 φορές. Θα έχετε κάνει και τους τετρακέφαλους με μεγάλη επιτυχία. Επίσης μπορείτε να κάνετε μασάζ στα πόδια σας, έχοντας ένα μπαλάκι του τένις, στα πέλματα σας.

Στο δρόμο για τη δουλειά:
Ενώ περιμένετε το λεωφορείο ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σφίξτε και χαλαρώστε τους κοιλιακούς. Έχοντας υπόψη να φέρετε τον αφαλό σας μέχρι πίσω την σπονδυλική σας, στήλη. Κάντε το για 15 επαναλήψεις.

Περπατήστε όποτε μπορείτε, προσπαθήστε να φύγετε απο το σπίτι λίγα λεπτά πριν, και να περπατήσετε μέχρι την εργασία σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε καθημερινή δραστηριότητα που σας αναγκάζει να περπατάτε. Αν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατεβείτε μία ή δύο στάσεις πριν τον προορισμό σας. Πηγαίνετε με τον σύντροφο σας για καφέ με τα πόδια. Αφήστε το αυτοκίνητο για λίγο και θα δείτε μεγάλες διαφορές.

http://www.beu.com.cy/

  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Comments are closed.