Vacu Power

Vacu Power

Νέο σώμα, εύκολα, απλά, γρήγορα. Με 30΄ τέλος στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Τι είναι η μέθοδος Vacu Power;

Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής και θάλαμο υποπίεσης, μέσα στον οποίο βρίσκεται ο διάδρομος αλλά και το σώμα μας από την μέση και κάτω.

 

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση, έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας  να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις «προβληματικές» περιοχές. Στις περιοχές δηλαδή που οι ιστοί τους δεν αιματώνονται επαρκώς και γι’ αυτό ακριβώς έχουν δημιουργηθεί λιπαποθήκες ή και κυτταρίτιδα.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Α) με την αερόβια άσκηση ενισχύεται η καύση των λιπαρών οξέων στους μύες, δίνοντας την εκκίνηση στη διαδικασία της καύσης του λίπους.

Β) στη συνέχεια, η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) «κατευθύνει» την καύση του λίπους στα επιθυμητά σημεία,

Γ) κατά τη διάρκεια της κίνησης, η αρνητική πίεση επηρεάζει το δέρμα με μια τακτική συχνότητα, η οποία αυξάνει και επιταχύνει την κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα.

Όπως γνωρίζουμε το λεμφικό σύστημα βρίσκεται πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Η δυσλειτουργία του συστήματος αυτού οδηγεί σε ανεπαρκή κυκλοφορία αίματος και σε συσσώρευση κατάλοιπων μέσα στο σώμα μας σε διάφορες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «φωλιές».

Είναι γνωστές περιοχές, και τις έχουμε δει και αγγίξει όλοι. Έχουν όνομα και προκαλούν πολλά προβλήματα. Μιλάμε για την κυτταρίτιδα και τα «ψωμάκια» ή αλλιώς τοπικό πάχος. Αναφερόμαστε τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Ο συνδυασμός των παραπάνω τριών παραμέτρων έχει ως αποτέλεσμα τα λιπαρά οξέα να μεταφέρονται μέσω των αρτηριών κατευθείαν στους μυς, όπου και μετατρέπονται πλήρως σε κινητική ενέργεια («καίγονται»).

 

Γιατί Vacu Power;

Από τη μία πρόκειται για μηχάνημα που υποστηρίζεται από την πρώτη και μοναδική εταιρία στο χώρο που έχει το know how στη μέθοδο της υποπίεσης ή αλλιώς Vacu training, ενώ παράλληλα είναι και η μοναδική εταιρία που και στην Ελλάδα προσφέρει οργανωμένη υποστήριξη τόσο σε εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό επίπεδο, όσο και σε τεχνικό και χρηματοοικονομικό.

Από την άλλη η διαφορά της μεθόδου Vacu Power, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άσκηση αερόβιου τύπου χωρίς την υποπίεση ή σε σύγκριση με μηχάνημα που να εφαρμόζει μόνο την υποπίεση, είναι ότι τα ευεργετικά οφέλη από την αποσυμφόρηση και τελικά ενίσχυση του λεμφικού συστήματος, που πετυχαίνει κάποιος με το Vacu Power, το βιοχημικό περιβάλλον του οργανισμού μας τα «αντιμετωπίζει» με το να κινητοποιήσει λιπαρά οξέα στη κυκλοφορία του αίματος από τις ίδιες του τις λιπαποθήκες. Δημιουργεί δηλαδή στον οργανισμό τις συνθήκες εκείνες που απαιτούνται, ώστε ως «καύσιμο» να χρησιμοποιηθεί το αποθηκευμένο λίπος. Και για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται κίνηση, δηλαδή περπάτημα.

Τέλος η υποπίεση, με το μοναδικό τρόπου που εφαρμόζεται στο Vacu Power, προσφέρει διπλό συγκριτικό πλεονέκτημα και όφελος στον οργανισμό μας. Από τη μία αυξάνει την αντίσταση στην κίνηση, δηλαδή στο περπάτημα κατά 30-40% κι από την άλλη διεγείρει τη κυκλοφορία της λέμφου.

 

Τι αποτελέσματα να περιμένω να δω με το Vacu Power και πότε;

Από την 1η συνεδρία θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα κι ανάλαφρα, στην 3η συνεδρία θα παρατηρήσετε αισθητή διαφορά στην κυτταρίτιδα, στην 6η συνεδρία θα έχουν απομακρυνθεί περιττοί πόντοι από την κοιλιά και τους γοφούς σας, στην 8η συνεδρία θα ακούτε κολακευτικά σχόλια για το πόσο έχετε αλλάξει, στην 12η συνεδρία θα πρέπει να αποχαιρετήσετε κάποια από τα ρούχα σας!

http://yava.gr/

Σχετικά Άρθρα :

  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Comments are closed.