Η Καύση του λίπους βελτιώνει την υγεία μας

Η Καύση του λίπους βελτιώνει την υγεία μας

Το σχέδιο που θα προτείνουμε εδώ είναι ένα δυναμικό λιποδιαλυτικό πρόγραμμα με μια σημαντική διαφορά από όλα τα άλλα που ξέρουμε.
Το πρόγραμμα δεν έχει ως σκοπό μόνο τον έλεγχο του βάρους του ατόμου και το ασφαλές και μόνιμο αδυνάτισμα αλλά ταυτόχρονα και η βελτίωση της υγείας του και την πρόληψη των παθήσεων. Ως εκ τούτου τα επί πλέον οφέλη για κάποιο άτομο που θα ακολουθήσει είναι συνήθως και σημαντική αύξηση της ενέργειας και ζωτικότητας του καθώς και η εξαφάνιση πολλών χρόνιων παθολογικών συμπτωμάτων.
1. Στρες: Αυτό θα βοηθηθεί σε μεγάλο βαθμό από την διατροφολογική υποστήριξη του οργανισμού και ειδικά όσον αφορά τα επινεφρίδια και το σάκχαρο του αίματος.
2. Αναπνοή: Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να αναπνέουμε σωστά, διαφορετικά τα αποτελέσματα ίσως να μην είναι όσο θεαματικά ή μόνιμα τα περιμένουμε.
3. Τοξικότητα: Χωρίς σωστή και τακτική αποτοξίνωση θα είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουμε το βάρος μόνιμα και με ασφάλεια.
4. Διατροφολογικές ελλείψεις: Η σωστή αναπλήρωση των διατροφολογικών ελλείψεων του οργανισμού σε ορθά μόρια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον έλεγχο του βάρους την αποκατάσταση των μηχανισμών της όρεξης και την ρύθμιση του μεταβολισμού. Το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα είναι να πάρετε την απόφαση. Να αποφασίσετε ότι θέλετε να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο των εντατικών προγραμμάτων αδυνατίσματος που συνήθως ακολουθεί το άτομο για λόγους καθαρά αισθητικής και να βελτιώσετε αντίθετα την υγεία σας. Το δεύτερο βήμα είναι η επίσημη έναρξη του προγράμματος. Είναι σημαντικό να ορίσετε εσείς μια συγκεκριμένη ημερομηνία και να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για το ταξίδι που θα σας οδηγήσει στο να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Να ανακαλύψετε ξανά τι σημαίνει να είστε συνεχώς γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητας, κέφι και ζωή και δημιουργικότητα χωρίς να χρειάζεστε ένα χημικό χάπι για κάθε λειτουργία του σώματος. Δηλαδή για να κοιμηθείτε, να χωνέψετε και να πάτε στην τουαλέτα.
Το τρίτο βήμα είναι η συγκέντρωση των εφοριών που θα χρειαστείτε. Αυτό μπορεί να είναι ένα ημερολόγιο όπου θα καταγράφετε κάθε εβδομάδα τις μεταβολές των συμπτωμάτων και μείωση του βάρους, τις τροφές που πρέπει να καταναλώσετε κατά την διάρκεια του προγράμματος και τα διατροφικά συμπληρώματα. Έχοντας ορίσει την ημερομηνία έναρξης και έχοντας συγκεντρώσει τα απαραίτητα εφόδια συνεχίζετε την προετοιμασία ως εξής: Μαζέψτε σε κουτιά όλες τις τροφές σκουπίδια που υπάρχουν στα ράφια της κουζίνας, και στο ψυγείο. Μπισκότα, πίτσες, κονσέρβες, ψωμιά, έτοιμα φαγητά, γλυκά, μέλι, ζάχαρη, μαρμελάδες, επεξεργασμένες τροφές όπως αποφλοιωμένο ρύζι, μακαρόνια, καφέδες, αναψυκτικά εμπορίου κάθε είδους και περιγραφής, αλκοόλ, μπύρα, ούζο, τσίπουρο, ουίσκι. Όλα αυτά μπορείτε να τα δωρίσετε σε όσους δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα. Έχοντας τελειώσει τις προετοιμασίες είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Η συμβουλή μας είναι η έναρξη να συμπίπτει με σαββατοκύριακο έτσι ώστε να μην υπάρχει το στρες της καθημερινότητας που μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος προτού ακόμη ξεκινήσετε. Το σαββατοκύριακο επίσης μπορείτε να κάνετε τις τελευταίες προετοιμασίες αν χρειαστούν και να πάρετε εφόδια της τελευταίας στιγμής εάν έχετε ξεχάσει κάτι. Την τελευταία ημέρα πριν την έναρξη του προγράμματος μπορείτε να κάνετε το τελευταίο δείπνο όπου θα αποχωρισθείτε τις παλιές συνήθειες και τρόπο ζωής με ένα ασύστολο λουκούλλειο δείπνο και όλα τα διατροφικά βίτσια που σκοπεύετε να θάψετε την επομένη ημέρα. Τώρα είστε έτοιμοι για την μάχη.
Ο σκοπός του προγράμματος είναι να χάσετε το επιπλέον βάρος όσο πιο ομαλά γίνεται και αυτό σημαίνει να μην χάνετε πάνω από ένα κιλό την εβδομάδα. Ανάλογα λοιπόν με το βάρος που ξεκινάτε η διάρκεια του προγράμματος μπορεί να είναι από ένα μήνα μέχρι και ένα χρόνο. Μην ξεχνάτε ότι ο υπέρτατος σκοπός του προγράμματος είναι να ρυθμίσει τον μεταβολισμό σε τέτοια επίπεδα τελειότητας ώστε ακόμη και αν ξαναβάλετε βάρος κάποια περίοδο λόγω ατασθαλιών να μπορείτε να το χάσετε γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό θα είναι δυνατόν διότι ο οργανισμός πλέον αναγνωρίζει ένα διαφορετικό βάρος ως το σωστό και λειτουργικό για αυτόν και δεν θα ανέχεται τα επί πλέον περιττά κιλά. Το πρόγραμμα είναι επίσης σχεδιασμένο για να αδυνατίσετε τρώγοντας και μάλιστα καλά και όχι πεινώντας. Αυτή είναι και μια από τις πιο σημαντικές διαφορές του από τα συνηθισμένα προγράμματα στέρησης που βάζουν το άτομο σε διατροφικούς ζουρλομανδύες μετρώντας θερμίδες και περιορίζοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά της τροφής.

ΕΝΟΡΑΣΗ
Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας είναι να βλέπουμε με την φαντασία μας όσο πιο συγκεκριμένα μπορούμε το επιθυμητό σώμα. Υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις από επιστημονικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί κατά καιρούς ότι η φαντασία του ατόμου έχει άμεση επίδραση στο σώμα του.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Να τρώμε βιολογικές τροφές χωρίς χημικά και να είναι όσον το δυνατόν πιο ζωντανή δηλαδή όχι πολύ μαγειρεμένη. Στα φρούτα εποχής και ειδικότερα σε αυτά που είναι πλούσια σε ένζυμα όπως ο ανανάς και τα μήλα, τα φύτρα και ορισμένες υπερτροφές όπως σπιρουλίνα από την άλγη της θαλάσσης. Οι τροφές αυτές προάγουν ταχεία ανάπλαση και ανανέωση των κυττάρων και αύξηση της ενέργειας. Οι βιοστατικές που είναι τα περισσότερα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ψάρι, και δημητριακά δεν αναζωογονούν το σώμα όπως οι βιογεννετικές αλλά ούτε και το φθείρουν γρήγορα όπως οι βιοστατικές. Διατηρούν λοιπόν μια σχετικά καλή ισορροπία. Οι βιοστατικές φυσικά που είναι οι τροφές ζωικής προέλευσης όπως το κρέας, το γάλα και τα γαλακτοκομικά, οι μαγειρευμένες και βιομηχανοποιημένες τροφές φθείρουν τα κύτταρα με πολύ γρήγορο ρυθμό και προάγουν παθήσεις και παχυσαρκία.

  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Comments are closed.